onsdag den 26. september 2007

Hvornår skal vi mødes???

Næste møde - jeg foreslår at vi mødes på mandag den 1. oktober hos Rikke.
Kan I den dag?

fredag den 14. september 2007

Strikkeabstinenser....

Kære strikke-doktor. Hvad gør man ved strikkeabstinenser? Jeg har haft dem den sidste uges tid, de opstod vist fordi jeg ikke måtte bruge min fritid på at strikke, men skulle sidde foran computeren og skrive min opgave.
Symptomerne er at jeg kan høre lyde, strikkelyde, strikkepinde der rammer hinanden. Så har jeg også oplevet adskillige gange, at jeg lige pludselig finder mig selv sidde og stirre på strikketøjet der ligger inde i stuen. Jeg har dagdrømme om garnet der løber gennem mine hænder. Kære doktor kan du hjælpe mig?
Den strikkehungrende

mandag den 10. september 2007

Næste sammenkomst

Ja - tak for sidste gang hos Krisse - det var, som altid, mægtigt hyggeligt...og tænk - nu tror jeg kun jeg mangler 8/10 af mit perlesygningsprojekt...
Næste gang er jo hos mig - jeg kan stort set hvornår det skal være (ens sociale liv er jo ikke overvældende med to børn under 3 år..) - så I kan bare sige til! Generelt synes jeg IKKE det skal være om lørdagen - og det vil i hvertfald heller ikke hjælpe Sanne, da de altid laver noget i weekenden. Jeg foreslår måske torsdag? Så kan Lærke jo være med i ferier mm.
Og halstørklædet ser RIGTIGT godt ud - hvis opskriften er på mit (lave..) niveau vil jeg rigtigt gerne strikke det til min kære fader....men det vil jeg lade en af jer strikkekyndige afgøre - og ellers kunne jeg også godt tænke mig at lave et fint halstørklæde til Laura - måske dragetørklædet som Kristine lagde på bloggen i starten??? Det kunne da være en fin fødselsdagsgave til hende...:O)
Nå - nok herfra - Andreas ligger og koger med feber, så han skal holdes lidt øje med...
Kh. Rikke
Kære alle. Tak for sidst, det var som sædvanligt en hyggelig strikkeaften, med godt samvær og inspirerende samtale.
Vi skal finde en dato til næste strikkeseance.
Der er dog nogle forhold der skal tages hensyn til.
Sanne kan generelt ikke om fredagen, så vi bør måske rykke den til en anden dag i ugen. Ingen af os havde et problem med dette, da vi talte om det sidste gang.
Lærke har udtrykt ønske om at vi afholder strikkeaften en dag hun er i København, men for at det kan lade sig gøre må hun give besked i god tid om hvilke datoer det er. Da hun kun er her i weekender og vi ikke kan afholde det om fredagen, så er der nu kun lørdag tilbage. Og jeg ved ikke rigtigt om alle synes at lørdag aften er en god idé.
Hvad mener I?
Kh Kristine

tirsdag den 4. september 2007

Man kan ikke få for mange tørklæder....

Det er et rigtigt godt forslag til et fælles strikkeprojekt, som Tine er kommet med.
Jeg har endnu et, dette halstørklæde der hedder Shifting Sands er meget smukt.
Det kunne godt være en gave til diverse fædre eller det kunne også være et smukt tørklæde til en selv.....
Her er opskriften på Shifting Sands.

søndag den 2. september 2007

En ny dille i blogland - shibori filtning

Hej Piger
tak for endnu en hyggelig strikkeaften kan ikke huske om jeg nævnte denne nye "landeplage" men prøv lige at kigge på disse link - det kunne måske være et fælles projekt i fremtiden?? Jeg skal i hvertfald prøve på et tidspunkt............