lørdag den 7. juli 2007

6. juli 2007

Endnu en hyggelig strikkeaften er forløbet, dog kun med to af medlemmerne repræsenteret.
Tine strikkede på sit røde Diamantsjal til Rikke, hvilket hun er nået langt med.

Jeg strikkede på mit Diamantsjal, som har ligget stille rigtigt længe pga en vis mængde irritation. Eller - jeg strikkede mere baglæns, hvis man skal beskrive det korrekt. Da jeg måtte pille to pinde op og så tænker du to pinde - hvad piver hun over... Jo, men der er altså omkring 500 masker på pinden, så det tager sin tid at komme igennem dem alle og man kan ikke bare hive pinden ud af alle maskerne, så vil det nemlig for alvor gå galt pga mønsteret.
Nå men det er pillet op og jeg er begyndt at strikke fremad på det igen.
Det der presser mig lidt er, at Tine snart har strikket to sjaler på den tid jeg har strikket et og det er jo ikke lige til at holde ud. Så nu skal det være færdigt.

Ellers fik vi snakket en hel masse og tiden fløj afsted. Vi kom ind på det at lave fejl når man strikker og det at pille op. Tine har præsteret at pille en færdig bluse op, fordi hun ikke kunne lide den! Vi blev enige om at tilslutte os udsagnet: "Man må ikke gå Gud i bedene, derfor skal der altid være en lille fejl i strikketøjet". Hvilket jo ikke er noget problem at opfylde.
Det er jo også det der gør vores håndarbejde unikt, lidt fejl og mangler og vores egen måde at strikke på.

Næste strikkeklub er den 20. juli - hvis der er nogen tilbage fra sommerferie.....

3 kommentarer:

Rikke sagde ...

Den 20. juli er fin med mig - bare det kan blive hos mig, da jeg skal til afskedsreception ude på mit arbejde om eftermiddagen, og derfor ikke mener, at jeg også kan stikke af om aftenen... ;O)

kristinesa sagde ...

Det er bare i orden med den 20. juli hos dig... Kh Kristine

Tine sagde ...

Det er fint med mig at det bliver i forstæderne :o) Vi ses...
Tine