mandag den 10. september 2007

Næste sammenkomst

Ja - tak for sidste gang hos Krisse - det var, som altid, mægtigt hyggeligt...og tænk - nu tror jeg kun jeg mangler 8/10 af mit perlesygningsprojekt...
Næste gang er jo hos mig - jeg kan stort set hvornår det skal være (ens sociale liv er jo ikke overvældende med to børn under 3 år..) - så I kan bare sige til! Generelt synes jeg IKKE det skal være om lørdagen - og det vil i hvertfald heller ikke hjælpe Sanne, da de altid laver noget i weekenden. Jeg foreslår måske torsdag? Så kan Lærke jo være med i ferier mm.
Og halstørklædet ser RIGTIGT godt ud - hvis opskriften er på mit (lave..) niveau vil jeg rigtigt gerne strikke det til min kære fader....men det vil jeg lade en af jer strikkekyndige afgøre - og ellers kunne jeg også godt tænke mig at lave et fint halstørklæde til Laura - måske dragetørklædet som Kristine lagde på bloggen i starten??? Det kunne da være en fin fødselsdagsgave til hende...:O)
Nå - nok herfra - Andreas ligger og koger med feber, så han skal holdes lidt øje med...
Kh. Rikke

6 kommentarer:

Tine sagde ...

hej med jer, jeg er også åben for forslag om en anden dag, men torsdag vil nok ikke være så oplagt for mig, da Steffen først har har fri kl. 17.30 og onsdag går jeg til syning i øjeblikket, men hvad med søndag??

kristinesa sagde ...

Søndag er fin for mig, jeg har vagter engang i mellem, men dem kan vi jo sno os uden om. Det kunne måske ind imellem være søbdag eftermiddag? Hvad siger I. Vi kan jo sagtens veksle lidt med tidspunktet.

kristinesa sagde ...

Ja, der skal jo stå søndag, som i nok kan regne ud. Apropos tale og skrive fejl, så var jeg oppe i sommerhuset forleden dag og gravede det sidste ud til fundamentet. Jeg havde fået jord alle vegne, fordi jeg skulle ligge med hovedet neden i renden, for at nå ned til bunden. Da vi sad og spiste aftensmad, og jeg mærkede alt jorden i håret kom jeg til at sige:" Jeg har jord i hovedet" - jeg kunne have sparket mig selv....

Tine sagde ...

Ja jeg kan da lige regne ud at nogen greb den lille fortalelse med kyshånd ;o)

Rikke sagde ...

Søndag er lidt bøvlet synes jeg - om aftenen kommer der jo Forbrydelsen kl. 20...og den SKAL ses live! - Og hvis det bliver om eftermiddagen hænger mændende jo lidt meget på ungerne alene så...hvad med mandag eller tirsdag aften?

kristinesa sagde ...

Helst ikke tirsdag, da jeg skel igang med vægtkonsulenterne igen. Men mandag er vist fin for mig.